BIJVULLEN AIRCO? LEES EERST DIT…

Marx Auto Airco Service biedt sinds 2003 als hoofdactiviteit reparatie & onderhoud van auto-airconditioning systemen aan in de regio Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Een auto-airconditioning bestaat voor 90% uit aluminium onderdelen die door constante wrijvingen al na 2 jaar storingen en/of lekkages kunnen veroorzaken.

Helaas is de trend, mede door het ontbreken van te weinig kennis en/of gereedschappen, dat er vaak een verkeerde diagnose wordt gesteld en de airco zonder meer wordt bijgevuld. Deze methode kan juist voor nog meer schade zorgen aan het airco systeem.

Een lekke fietsband oppompen geeft uiteindelijk ook niet het gewenste resultaat!

Goed werkende airco? Eerst diagnose!

Marx Auto Airco Service bezit wel de juiste kennis en gereedschappen om storingen en/of lekkages te lokaliseren en indien nodig te repareren met garantie. Wij willen dat u deur uitgaat met een goed werkende airco, zodat u niet binnen een paar weken opnieuw met problemen zit. Daarom stellen wij vooraf dus ALTIJD eerst een professionele diagnose.

Wilt u ook eerlijk advies en een goed werkende airco? Dan bent u van harte welkom bij Marx Auto Airco Service. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier (niet voor prijsopgaves, aangezien er eerst een diagnose dient te worden gesteld) of bellen voor een afspraak: 06-55376179.

Dank voor het lezen en uw begrip.

 
vrachtwagen-airco-onderhoud-02
vrachtwagen-airco-onderhoud-01