AUTO AIRCO ONDERHOUD

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diagnoses , metingen en het repareren van auto airco systemen.

Het is zeer belangrijk om eerst te bepalen waarom een airco niet werkt. Na de juiste diagnose te hebben gesteld, kan een plan van aanpak worden opgesteld. Dit gebeurt altijd in overleg met de klant.

Voor reparaties gebruiken wij originele of universele onderdelen. Door onze goede relatie met leveranciers hebben wij de meeste onderdelen binnen 24 uur in huis.

 

Lees hier meer over de werking van uw Airco.

RUIME ERVARING

Marx Auto Airco Service is actief sinds 2003 en heeft ruime ervaring met onderhoud en reparatie van auto-airconditioning (zowel R12 als R134A en HFO1234YF). Tot nu toe hebben wij meer dan 8000 reparaties uitgevoerd.

Door deze ervaring weten wij hoe wij het beste uw airco kunnen onderhouden en repareren zonder het gebruik van lekstopmiddelen.

 

ONDERHOUD, REPARATIE EN ONDERDELEN VAN ELK MERK EN TYPE

Marx auto airco service werkt merk onafhankelijk en heeft ruime ervaring met diverse types auto-airco installaties.

Zie op onderstaande pagina’s een overzicht van de automerken en types, waarmee u bij ons terecht kunt. Staat uw voertuig er niet bij? Neem dan contact op, wij stellen alles in het werk om u alsnog van dienst te kunnen zijn.

auto airco marx diagnostiek
auto airco marx diagnose
auto airco marx onderhoud

“Voor ons is het vanzelfsprekend, dat u erop kunt vertrouwen, dat na reparatie uw airconditioning weer volledig operationeel is.”